SoHo -göteborgarnas egna New York

Det finns få ställen i Göteborg som är som SoHo, jag vågar nog påstå att det är det enda i sitt slag. Här kan du avnjuta det mesta; frukost, fika, lunch, brunch, buffé, á la carte och fantastiska drinkar från 8 på morgonen (vardagar) ända till kl 1 på natten (fredag-lördag). Generellt sett sitter de flesta på undervåningen under dagstid, men framåt kvällen lockas gästerna upp till loungeavdelningen på övervåningen.

Här är det perfekt att sitta som större eller mindre sällskap och det finns plats för alla, oavsett om du vill sitta öppet eller avskilt. SoHo Village, eller bara SoHo som det kallas bland göteborgare har allt man kan tänka sig. Stället är New York-inspirerat vilket du genast förstår när du hör namnet SoHo, som är en av de hippaste stadsdelarna på Manhattan. Inredningen är modern, fräsch och går hand i hand med SoHo´s koncept, att vara en njutningsoas i mitten av alla måsten. Här kan man sitta i timmar och bara njuta av atmosfären.

Något som är väldigt populärt på söndagar är deras variationsrika brunch, med all slags mat du kan tänka dig, plus soppa, bröd och goda ostar. Detta är ett mycket prisvärt alternativ för de lite mer hungriga gästerna. Utbudet är som sagt stort, oavsett om du bara vill ta en snabb kaffe eller anjuta en hel måltid kan du gå till SoHo, vilket gör det unikt. Allt känns genomtänkt och påkostad, från inredningen till de hundratals te-sorter du både kan dricka där och köpa med dig hem.
Det är inte sällan SoHo också bjuder in sina gäster på exklusiva events. Det kan vara allt mellan champagne-kväll och modevisning. Om man vill bli inbjuden på dessa events kan man lätt skriva upp sig på deras hemsida http://sohogothenburg.se
SoHo hittar du mitt i centrala stan på Södra Larmgatan 16, på Harry Hjörnes plats och du känner lätt igen det på deras stora bruna markiser och den året-runt-öppna uteserveringen.
SoHo´s måsten: dagstid- det enorma te-utbudet, kvällstid- drinkarna i baren på övervåningen.

Vad tycker du om SoHo? Lämna gärna en kommentar.

Ett svar till “SoHo -göteborgarnas egna New York

  1. Var där idag för första gången. Kommer verkligen gå tillbaka dit! Underbart!

Lämna en kommentar